Yrityksen tiedot

Pentair

Pentair Thermal Managementin tärkein tavoite on täyttää asiakkaidensa tarpeet. Jo yli 50 vuoden ajan olemme tienneet, että innovatiivisuus ja asiakastyytyväisyys ovat olennaisen tärkeitä tekijöitä menestyksellemme.

Sen vuoksi korostamme voimakkaasti asiakastuntemuksen merkitystä ja kykyä ennakoida markkinoiden tarpeet. Nimissämme on yli 300 patenttia, joten voisi sanoa, että olemme varsin sitoutuneita tähän tavoitteeseen. Tiedämme, että investoimalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen voimme auttaa asiakkaitamme menestymään ja toimimaan omien alojensa johtavina yrityksinä.

Toimiessaan täyden palvelun suunnittelijana ja optimoitujen saattolämmitysjärjestelmien kokonaistoimittajana Pentair Thermal Management on ainutlaatuinen yritys. Toimimme suoraan asiakkaidemme kanssa pyrkien ymmärtämään heidän haasteensa ja tarpeensa, jotta voimme suunnitella ja laatia saattolämmitysjärjestelmiä, jotka varmistavat asiakkaidemme menestyksen. Yhdistämällä Tracer-palveluihimme teollisuuden johtavia tuotemerkkejä ja tekniikoita, kuten Raychem ja Pyrotenax, voimme tarjota erittäin korkealaatuisia ja vertaansa vailla olevia sähkösaattolämmitysjärjestelmiä.

Toimitamme laadukkaita tuotteita ja palveluita myös lattialämmityksiin, paloturvallisiin kaapelointeihin, vuodonilmaisuun ja -tunnistukseen sekä sulanapidon käyttökohteisiin teollisuuden, kaupan ja asuinrakennuksen alalle.

Pentair Thermal Management on enemmän kuin sen toimittamat tuotteet ja palvelut. Henkilöstömme on maailman sitoutuneinta, ja omistautuminen työllemme ei rajoitu ainoastaan asiakaspalveluun. Olemme sitoutuneet saamaan aikaan merkittäviä parannuksia – ei ainoastaan asiakkaillemme ja toimialoillemme – vaan koko maailmassa. Suunnittelemalla energiatehokkaampia tuotteita ja ratkaisuja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia, tai osallistumalla hyväntekeväisyystoimintaan Pentair Thermal Managementin henkilöstö pyrkii muuttamaan maailmaa myönteisempään suuntaan.

Tärkeimmät tuotemerkit: Pyrotenax, Raychem, Tracer ja TraceTek

Inspired Solutions for a Changing World